Меджліс переїжджає до Києва – Чубаров

Читать на русском
Крім цього, надзвичайний режим діяльності також запроваджується і для діяльності Курултаю та інших органів кримськотатарського народу.
Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров оголосив про запровадження надзвичайного режиму діяльності Меджлісу через рішення про заборону організації в окупованому Криму та про зміну місця його перебування з Кримського півострова на місто Київ.

Таке розпорядження він дав на підставі рішення Меджлісу від 19 лютого 2016 року, про що заявив на брифінгу в Києві, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Крим.Реаліі».

«Я як глава Меджлісу кримськотатарського народу видав розпорядження «Про запровадження надзвичайного режиму діяльності органів національного самоврядування кримськотатарського народу в умовах тимчасової російської окупації Криму», – заявив Чубаров.

Крім цього, надзвичайний режим діяльності також запроваджується й для діяльності Курултаю та інших органів кримськотатарського народу.

«Центральний офіс Меджлісу відтепер буде в Києві», – уточнив він.

Чубаров передумав з приводу мирних ініціатив щодо повернення КримуРефат Чубаров, лідер Меджлісу кримськотатарського народу, заявив, що для деокупації Криму не можна виключати й військового фактору, закликавши НАТО наростити свою присутність у Чорному морі.

Сьогодні стало відомо, що так званий «верховний суд» окупованого Криму визнав Меджліс кримськотатарського народу екстремістською організацією й заборонив його діяльність на території Росії.

Раніше так звана «прокурор» Криму Наталія Поклонська вирішила закрити онлайн-проект «Крим.Реаліі», який є кримським підрозділом української служби «Радіо Свобода».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: