Депутата Білого більше не цікавлять результати виборів у Святогорську

Читать на русском
Станом на 25 квітня 2016 року народний депутат України Олексій Білий не відправив жодного депутатського запиту із зазначеного питання.
Народний депутат Олексій Білий

Народний депутат Олексій Білий із фракції «Опозиційного блоку» пообіцяв, що направить депутатські запити до правоохоронних органів щодо розслідування фактів фальсифікації виборів до міської ради Святогірська в грудні 2015 року.

«Влада та її сателіти в особі «Нашого краю» та мера Дзюби влаштували в Святогорську політичний терор щодо кандидатів від «Опозиційного блоку», – заявив Білий.

За словами депутата, чинний мер здобув перемогу неправомірно, вдаючись до політичного тиску, а також безпосередньо перешкоджаючи виборчому процесу.

Як висловився Білий, Олександр Дзюба, який виграв вибори, «влаштував безпрецедентний тиск на тих, хто має відмінну від мера та влади точку зору».

У зв'язку з декларованими порушеннями Олексій Білий 23 грудня 2015 року заявив, що направить відповідні депутатські запити до правоохоронних органів за фактами фальсифікації на місцевих виборах у місті Святогірськ Донецької області.

Проте станом на 25 квітня 2016 року народний депутат України Олексій Білий не направив жодного депутатського запиту із зазначеного питання.

Згідно з даними «Слова і Діла», в скарбничці Олексія Білого є 31 обіцянка, з яких він виконав лише дві. Відсоток ефективності депутата перебуває на рівні трохи більше статистичної похибки – 6%. З усіма обіцянками Олексія Білого можна ознайомитися на сторінці. Порівняти діяльність народних депутатів можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: