Чубаров назвав головні завдання батальйону «Крим»

Читать на русском
Нардеп Чубаров повідомив, що після деокупації півострова батальйон Крим займатиметься функціями правоохоронних органів.

Народний депутат України, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив, що після деокупації півострова батальйон «Крим» виконуватиме функції правоохоронних органів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Блоку Петра Порошенка».

За його словами, концепція відповідного батальйону вже представлена Президенту України Петру Порошенку та міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

Чубаров: татари домагатимуться деокупації Криму виключно дипломатичним шляхомГолова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що татари намагатимуться вирішити питання повернення півострова до складу України виключно мирним шляхом.

«Ми сьогодні виходимо з того, що в складі МВС України має бути підрозділ, в якому б служили громадяни України – вихідці з Криму. Під час деокупації Криму підрозділ забезпечуватиме громадський порядок на півострові в перші місяці його звільнення, охорону громадських будівель та органів влади», – заявив Чубаров.

Нардеп також додав, що консультації з Президентом щодо батальйону досі тривають. Чубаров сподівається на його створення найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: