За вихідні істотно подорожчав бензин

Читать на русском
Підвищення цін зазнало й паливо на АЗС, які входять в орбіту впливу акціонерів ПриватБанку. Це автозаправки під вивісками Авіас, ANP і Укрнафта.

Із 23 до 25 квітня 2016 року вартість бензину та дизельного палива на українських АЗС продовжила зростання. В цілому паливо подорожчало з 0,2 грн/л до 1 грн/л.

Про це пише консалтингова компанія UPECO, повідомляє «Слово і Діло».

Аналіз даних щоденного цінового моніторингу ринку нафтопродуктів свідчить, що збільшення цін бензину та дизельного палива відбувалося майже на всіх АЗС національних операторів.

«Це стосується WOG, OKKO, Shell, «БРСМ-Нафта», SOCAR, а також на заправках більшості регіональних гравців – KLO, Marshal, «Надія», «Автотранс», «Олас» та ін.», – наголошується в повідомленні.

Підвищення цін зазнало й паливо на АЗС, які входять в орбіту впливу акціонерів «ПриватБанку». Це автозаправки під вивісками «Авіас», ANP і «Укрнафта».

Українців очікує чергове подорожчання бензину – експертДиректор ТОВ «Консалтингова група А-95» прокоментував, чи варто очікувати подорожчання бензину на тлі того, що за минулі вихідні паливо подорожчало на 0,30-1,00 грн за літр.

Зміна ціни привела до зростання середньої вартості бензинів і ДТ в Україні на 37-38 коп./л. В результаті середня ціна літра А-92 досягла 20,16 грн/л, А-95 – 20,83 грн/л, А-95 Преміум – 22,19 грн/л і ДТ – 17,85 грн/л.

Як повідомлялося раніше, в Україні підвищиться вартість нафти та нафтопродуктів з 1 квітня поточного року.

Нагадаємо, що в січні 2016 року через мережу АЗС було продано бензину на 14,2% менше показників аналогічного періоду 2015 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: