Бойовики обстріляли Правдівку із забороненої артилерії – штаб АТО

Читать на русском
Проросійські угрупування обстріляли українські позиції в Правдівки із забороненої Мінськими домовленостями артилерії 152 міліметрів.

Проросійські угрупування обстріляли українські позиції в Правдівки із забороненої Мінськими домовленостями артилерії 152 міліметрів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Впродовж дня в напрямку наших підрозділів бойовиками здійснено два вогневі нальоти зі ствольної артилерії калібром 152мм в районі Правдівки», – йдеться у повідомленні.

За інформацією штабу АТО, в результаті застосування важкого озброєння в населеному пункті частково зруйновані декілька домівок мирних мешканців та понищена будівля місцевої церкви.

Також, як стверджують військові, порушуючи Мінські домовленості бандитські формування вели вогонь із забороненої зброї і на інших напрямках.

«Зокрема, в районах Авдіївки та Зайцевого проти військовослужбовців Збройних Сил України було застосовано міномети. Поблизу Луганського противник використовував озброєння БМП разом із автоматичними гранатометами та кулеметами великого калібру», – наголосили в штабі.

Загалом, протягом дня бойовики 9 разів обстріляли українські позиції. У відповідь сили АТО змушені були один раз відкривати вогонь у відповідь аби стримати натиск ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: