Жебрівський пообіцяв відремонтувати міст між Луганською і Донецькою областями

Читать на русском
Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пообіцяв до 10 травня завершити капітальний ремонт автомобільного моста в місті Лиман.
Павло Жебривський

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський відвідав місто Лиман, в якому знаходиться зруйнований автомобільний міст. Губернатор запевнив, що незабаром закінчиться капітальний ремонт споруди.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Жебрівський написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, кошти на капітальний ремонт автомобільного моста через річку Чорний Жеребець виділив Європейський інвестиційний банк. Також Жебрівський зазначив, що обласна влада має намір зайнятися ремонтом ще одного моста - через Сіверський Донець.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 23 квітняСитуація на Донбасі станом на 23 квітня 2016 року за даними РНБО України та прес-центру АТО

«Окрема розмова відбулася з працівниками місцевого облавтодору. Поставив крайній термін - 10 травня - для завершення капітального ремонту моста через р. Чорний Жеребець. Особисто приїду перевіряти і приймати в експлуатацію. Дорога з'єднує дві області - Донецьку і Луганську, тут постійно курсує великогабаритний транспорт. Завершується експертиза моста через р. Сіверський Донець, зруйнованого в результаті АТО», - сказав Жебрівський.

Губернатор також сказав, що це питання знаходиться під контролем обласної влади.

Нагадаємо, сьогодні російсько-терористичні війська обстріляли населені пункти Станиця Луганська і Трьохізбенка.

«Слово і Діло» слідкує за тим, як донецький губернатор Жебрівський виконанує свої обіцянки. на сьогодні їх у нього 49. Рівень відповідальності - 37%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: