Більш ніж півтисячі авто застрягли на КПВВ «Мар'їнка»

Читать на русском
На пунктах в’їзду/виїзду на кордоні з неконтрольованою урядом територією на Донбасі утворилися черги з сотень машин, констатують у ДПСУ.

На пунктах пропуску поблизу лінії зіткнення на Донбасі пожвавився рух автомобілів, з обох боків КПВВ стоять черги з сотень автівок.

Про таку статистику повідомили в Державній прикордонній службі України, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Зокрема, на контрольному пункті «Мар’їнка», що в Донецькій області, сьогодні вранці на в’їзд із тимчасово окупованої території очікували 350 автомобілів, в інший бік – 230. Близько 200 автомобілів з обох боків сьогодні вранці стояли в черзі для перетину пункту пропуску «Зайцеве». У «Новотроїцькому» було зафіксовано 120 машин на виїзд із території «ДНР» і 70 – на в’їзд. Єдиним КПВВ, де не було зафіксовано черг, виявився «Гнутове».

Бойовики обстріляли КПВВ у Станиці Луганській – штаб АТОПроросійські бандформування з різних видів зброї обстріляли контрольний пункт в'їзду/виїзду «Станиця Луганська».

В цілому статистика перетину лінії зіткнення за пунктами пропуску за минулу добу така: «Зайцеве» – 9700 осіб та 1550 транспортних засобів; «Мар’їнка» – 6025 осіб та 1325 транспортних засобів; «Новотроїцьке» – 6780 осіб та 1495 транспортних засобів; «Гнутове» –3745 осіб та 925 транспортних засобів.

Нагадаємо, як раніше писало «Слово і Діло», єдиний у Луганській області автомобільний контрольний пункт «Золоте» мав запрацювати ще наприкінці березня, однак закрився, не пропрацювавши й дня: сторона бойовиків не виконала умови Мінських домовленостей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: