Порошенко призначив губернатора Запорізької області

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко офіційно затвердив Костянтина Бриля головою Запорізької ОДА.
Костянтин Бриль

Президент України Петро Порошенко представив нового губернатора Запорізької області. Ним офіційно затверджений Костянтин Бриль.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Президент заявив сьогодні, виступаючи перед адміністративно-господарським активом та депутатським корпусом Запорізької області.

Мільйонери та земельні магнати: аналіз доходів українських губернаторів«Слово і Діло» порівняло декларації про доходи всіх голів обласних держаних адміністрацій України.

«За плечима у Костянтина Івановича Бриля великий досвід роботи в правоохоронних органах. До сфери його компетенції, в тому числі під час роботи в Службі безпеки України, входили питання внутрішньої безпеки, боротьби з корупцією, забезпечення ефективної діяльності державних органів виконавчої влади. Це людина з твердими принципами, в чому я мав можливість переконатися за той час, який він був в. о. голови обладміністрації», – заявив Порошенко.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко призначив колишнього міністра фінансів Польщі Лєшека Бальцеровича своїм представником у Кабінеті міністрів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: