Напрацювалися: нардепи пішли на «канікули», не розглянувши жодного закону

Читать на русском
На сьогоднішньому пленарному засіданні народні депутати не розглянули жодного законопроекту й пішли у двотижневу відпустку.
Верховна Рада, 22.04.2016Фото: Борислав Береза/Facebook

На сьогоднішньому пленарному засіданні народні депутати не розглянули жодного законопроекту й пішли у двотижневу відпустку.

Наступне засідання Верховної Ради відбудеться 10 травня, повідомляє «Слово і Діло».

Як заявила перший віце-спікер Ірина Геращенко, 10 травня також відбудеться погоджувальна рада керівників фракцій, груп і парламентських комітетів. За її словами, наступного тижня нардепи зустрічатимуться з виборцями, а з 4 по 6 травня – працюватимуть у комітетах, комісіях та фракціях.

Геращенко пропонує скоротити депутатський корпус у разиНародний депутат Антон Геращенко заявив про необхідність скорочення кількості народних депутатів у кілька разів.

Щодо сьогоднішнього пленарного засідання, то можна з упевненістю констатувати: депутати відверто «забили» на роботу. Так, у повноцінний робочий день в залі парламенту були присутні максимум 30 осіб, хоча, за даними на сайті Ради, реєстрацію пройшли 294 нардепи. І це при тому, що сьогодні в Раді виступали міністри.

«Засідання у ВР проходить під гаслом «Знову в нашому залі, знову в залі немає порожнього місця. Ок, виступатиму перед порожніми кріслами», – прокоментував відсутність нардепів позафракційний депутат Борислав Береза.

Експерт Держагентства з питань електронного урядування та колишній радник міністра економічного розвитку Яніка Мерило також пожартувала з цього приводу: «Електронна система каже, що присутні 294. Або 200 в кафе, або пропоную реєстрацію за відбитком пальця».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: