Кубів розповів, коли Україна увійде до топ-50 Doing Business

Читать на русском
Кабмін і парламент мають ухвалити гарячі законопроекти для істотного поліпшення позицій України в рейтингу легкості ведення бізнесу Doing Business.

Кабінет міністрів і Верховна Рада мають ухвалити «гарячі законопроекти» для істотного поліпшення позицій України в рейтингу легкості ведення бізнесу Doing Business.

Про це в коментарі «Новому времени» заявив перший-віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, повідомляє «Слово і Діло».

«Входження (України – Ред.) до топ-50 у найближчі місяці дало б чіткий сигнал інвесторам, що в країні відбуваються практичні позитивні зміни», – заявив Кубів.

Раніше попередник Кубіва, колишній міністр економічного розвитку Айварас Абромавичус обіцяв, що в 2016 році Україні увійде до топ-50 країн за легкістю ведення бізнесу Doing Busines.

За його словами, досягнення такої мети пов'язане із законопроектами, що дозволять поліпшити бізнес-середовище в Україні. Щоб це відбулося, Верховній Раді необхідно ухвалити 43 законопроекти, з них 23 – до кінця травня 2016 року, щоб у 2017 році потрапити до топ-20.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: