Трагедія в Одеській області: під час пожежі загинули шестеро дітей

Читать на русском
Шестеро дітей віком від 4 місяців до 10 років не вижили під час пожежі в приватному будинку в Білгород-Дністровському районі Одеської області.

Під час пожежі в приватному будинку в селі Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області загинули 6 дітей віком від 4 місяців до 10 років.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник голови Одеської обласної адміністрації Володимир Жмак, передає «Слово і Діло».

Пожежа спалахнула близько 3:30 ранку в четвер. Гасіння почалося о 4:30 й тривало близько півтори години, після чого тіла дітей були виявлені під завалами будинку.

«Жахлива трагедія в с. Шабо Білгород-Дністровського р-ну: вночі, близько 3:30, сталася пожежа в приватному будинку, де проживала сім'я з 6 дітьми віком від 4 місяців до 10 років. Батько був на роботі. Мати вибігла з будинку кликати на допомогу сусідів. О 4:30 прибули рятувальники. О 6:00 пожежа була ліквідована. Під час розбору завалів виявлено тіла загиблих дітей. Всіх... Немає слів...», – написав Жмак.

Нагадаємо, 13 березня пожежа сталася в Запорізькому шкірному диспансері: тоді обійшлося без загиблих, проте з медустанови довелося евакуювати півсотні людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: