Порошенко домовився з Румунією про військову допомогу

Читать на русском
Президент України також обговорив із прем'єр-міністром Румунії Дачіаном Чолошем можливість розвитку транспортного сполучення між Україною та Румунією в дельті Дунаю.

Президент України Петро Порошенко висловив подяку Румунії за надання Україні військово-технічної допомоги в розмірі 250 тис. євро.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Президента України.

«Глава української держави висловив вдячність румунському уряду за рішення про надання Україні військово-технічної допомоги в сумі 250 тис. євро та за наданий Румунією внесок 500 тис. євро в роботу Трастового фонду Україна-НАТО з питань кібербезпеки», – йдеться в повідомленні.

Порошенко підкреслив, що таким чином Румунія демонструє принципову позицію в боротьбі України з російською агресією.

Президент України також обговорив із прем'єр-міністром Румунії Дачіаном Чолошем можливість розвитку транспортного сполучення між Україною та Румунією в дельті Дунаю.

Відзначимо, що сьогодні Петро Порошенко закликав румунського колегу Клауса Йоганніса прискорити підготовку угоди про інтерконнектори між газотранспортними системами двох країн.

Порошенко підписав декларацію про співпрацю з ТуреччиноюУкраїна та Туреччина будуть нарощувати стратегічне співробітництво й реалізовувати низку спільних проектів.

Як повідомлялося раніше, Петро Порошенко та Клаус Йоганніс підписали документ про відновлення роботи українсько-румунської президентської комісії.

«Слово і Діло» зафіксувало 299 обіцянок Президента України Петра Порошенка. З них він виконав 120 (40%). Із повним переліком обіцянок Президента можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: