Білоцерківець: власники МАФів планують захопити КМДА

Читать на русском
Нардеп від БПП Дмитро Білоцерківець, який раніше займався питанням демонтажу МАФів у Києві, заявив про плани власників кіосків захопити будівлю столичної адміністрації.

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» й керівник департаменту благоустрою КМДА Дмитро Білоцерківець заявив про плани «мафовиків» захопити будівлю Київської міськдержадміністрації.

Про це політик написав у себе на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Мафовики» завтра під час мітингу планують захопити КМДА, саме таке рішення вони прийняли на вчорашніх зборах мережевиків. Подивимося, як це буде реалізовуватися», – зазначив Білоцерківець.

Кличко звинуватив народних депутатів у «кришуванні» МАФівНа захист МАФів від демонтажу стають не лише місцеві чиновники, але й народні депутати, заявив мер Києва Віталій Кличко.

За його словами, головною вимогою потенційних загарбників будівлі КМДА є скасування заборони на продаж алкоголю в кіосках.

Нагадаємо, рішення Київради про заборону продажу алкогольних напоїв у МАФах мер Києва Віталій Кличко підписав 14 квітня. Як пояснив столичний градоначальник, таке рішення було прийнято через значне погіршення криміногенної ситуації в столиці України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: