У НАБУ не знайшли складу злочину в справі з квартирами Каська (доповнено)

Читать на русском
Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що в справі нібито незаконного присвоєння квартир екс-заступником генпрокурора Віталієм Каськом немає складу злочину.

Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник заявив, що в справі нібито незаконного присвоєння квартир колишнім заступником генерального прокурора Віталієм Каськом немає складу злочину.

Про це глава НАБУ розповів у ході інтернет-конференції на порталі «ЛИГА.net», повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, в тій частині справи, яку розслідувало Антикорупційне бюро, працівники відомства не знайшли криміналу.

«Щодо Каська, то я можу лише сказати, що та частина справи, розслідування якої було доручено НАБУ – щодо нібито незаконного присвоєння ним квартир – ми не знайшли там злочину. Якщо ГПУ вважає якось інакше, то, напевно, керується не лише правовими міркуваннями», – зазначив Ситник.

Експерт розповів, у що може вилитися арешт КаськаЕксперт проаналізував інформацію про те, що суд сьогодні обиратиме запобіжний захід Каську, а ГПУ подає клопотання про його арешт.

Пізніше у НАБУ уточнили, що повна цитата Ситника виглядала трошки не так. Прес-служба Антикорупційного бюро заявила, що їх працівники не знайшли там ознак злочину, яке відноситься до підслідності НАБУ.

Нагадаємо, ввечері 10 квітня працівники Генпрокуратури біля особистого автомобіля екс-заступника генпрокурора Віталія Каська спробували зачитати йому повідомлення про підозру.

Також, працівники ГПУ передали до Печерського районного суду клопотання щодо взяття Віталія Каська під варту. Щоправда, суддя відпустив його під особисті зобов'язання низки народних депутатів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: