На окупований Донбас повернулися чеченські бойовики – ГУР

Читать на русском
Поранення отримали двоє бойовиків. Один зі складу 11-го окремого механізованого полку (Макіївка) та один із 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ.

Командування ЗС РФ відновило залучення представників народів Північного Кавказу до незаконних військових формувань, що діють на території окупованого Донбасу.

Про це свідчать дані української розвідки, повідомляє «Слово і Діло».

«19 квітня до склад 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК прибув черговий російський підрозділ, укомплектований переважно вихідцями з Дагестану та Чечні», – повідомляється в зведеннях Головного розвідувального управління МО України.

В ГУР також поінформували про чергові втрати серед російських військовослужбовців на тимчасово окупованій території Донбасу.

«19 квітня загинув один військовослужбовець 7-ї окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 АК», – йдеться в повідомленні ГУР.

До кінця року в Україні з'явиться елітний спецназШтурмовий загін КОРД (корпус оперативно-раптової дії) з'явиться до кінця цього року і буде вважатися елітою в рядах реформованого МВС.

За їхніми даними, поранення отримали двоє бойовиків. Один зі складу 11-го окремого механізованого полку (Макіївка) та один із 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ.

Нагадаємо, що серед російських кадрових військових на Донбасі різко збільшилася кількість небойових втрат через низький морально-психологічний стан і вживання великої кількості алкоголю.

Також зростає ймовірність бойового застосування російських загонів спеціального призначення на Донбасі після завершення їх виведення з території Сирії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: