Міноборони визначилося з кількістю строковиків, яких призвуть цієї весни

Читать на русском
Міністерство оборони України заявило, що під час  наступного призову мобілізує 16 тисяч 615 громадян.

Міністерство оборони України назвало кількість військовослужбовців, які поповнять лави військ під час весняно-літнього призову - 2016.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

Міноборони повідомляє, що на сьогоднішньому засіданні Кабмін затвердив чисельність громадян, які підлягають мобілізації в травні-червні цього року в кількості 16 тисяч 615 осіб.

В Україні різко зросла кількість охочих служити за контрактом – ПолторакКількість охочих поповнити лави армії на контрактній основі різко збільшилася. Лише за січень поточного року таких виявилося 6 тис. осіб.

«З них в Збройних Силах України служитимуть 8 тисяч 15 чоловік, в Нацгвардії - 4 тисячі осіб, в Держприкордонслужбі та Держспецслужбі транспорту - 4 тисячі осіб та 600 осіб відповідно. Обсяг коштів, необхідних для проведення призову, затверджений в сумі 54 млн 328,8 тисяч гривень», - заявили в Міноборони.

Нагадаємо, міністерство оборони України не виключає можливості призвати меншу кількість людей по сьомій хвилі часткової мобілізації. Причина - високе бажання громадян вступити на військову службу за контрактом. Станом на квітень 2016 роки контракт на проходження військової служби в Збройних силах України підписали понад 18 тис. громадян України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: