Москаль розповів про особи підозрюваних у викраденні Тараса Познякова

Читать на русском
Губернатор Закарпаття розповів подробиці зникнення зниклого на Київщині львів’янина Тараса Познякова, до якого, ймовірно, причетні представники Правого сектору.
Геннадій МоскальФото: "УНІАН"

Обоє чоловіків, яких підозрюють у викраденні водія BlaBlaCar, львів’янина Тараса Познякова, входили до одного зі «спецпідрозділів» «Правого сектору», який брав участь у минулорічній перестрілці в Мукачево.

Про це на своєму персональному сайті повідомив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, передає «Слово і Діло».

«Особи, яких розшукують у зв’язку зі зникненням Тараса Познякова з BlaBlaCar, є представниками «Правого сектору». Якщо точніше, то вони входили до «спецпідрозділу» «Сонечко», який брав участь у стрілянині в Мукачево 11 липня минулого року. Один із них – громадянин Росії Луан Кінгісепп (позивний «Лука»), а другий – Дмитро Голуб (позивний «Тоф»), мешканець Чернівецької області», – заявив він.

За словами Москаля, цей злочин є «відлунням» безкарності мукачівських стрільців та бездіяльності правоохоронних органів.

«Цей злочин є фактично відлунням мукачівських подій, а також прямим результатом бездіяльності правоохоронних органів, які не захотіли затримати й притягнути до кримінальної відповідальності фейкового комбата Романа Стойку (позивний «Чесний»), хоча всім відоме місце його перебування. І не розшукують інших представників «Правого сектору», що причетні до стрілянини в Мукачеві. Безкарність злочинців і бездіяльність правоохоронних органів породжує нові злочини – це давно всім відома аксіома», – написав Москаль.

Нагадаємо, Тарас Позняков зник 4 квітня поблизу Києва. Востаннє його бачили в селі Бобриця за 30 км від столиці, там же камера на автозаправній станції зафіксувала і його попутників – двох чоловіків. Пізніше авто Познякова знайшли в одному з приватних гаражів неподалік Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: