Гройсман призначив відповідального за співпрацю між Кабміном і Радою

Читать на русском
Перший віце-прем'єр Степан Кубів заявив, що його призначили відповідальним за співпрацю між Кабінетом міністрів та Верховною Радою.

Перший віце-прем'єр-міністр України – міністр економічного розвитку та торгівлі Степан Кубів призначений відповідальним за співпрацю між Кабінетом міністрів та Верховною Радою.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«За дорученням прем'єр-міністра та за погодженням з урядом я призначений відповідальним за співпрацю між Кабінетом міністрів України та Верховною Радою України», – сказав Кубів.

За його словами, країна перебуваэ в дуже складній ситуації, й саме тому потрібні злагоджені дії уряду та парламенту.

Провідні експерти оцінили новий склад КабмінуЕксперти поділилися міркуваннями й дали оцінку низці кандидатів, які отримали міністерські посади.

«Головне – всім не забувати, що в Президента, ВРУ та уряду є спільні засадничі документи, які визначають основні орієнтири на шляху до європейського розвитку: Стратегія України-2020, коаліційна угода, Угода про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, з МВФ», – нагадав перший віце-прем'єр.

Кубів також додав, що в контексті цих документів чинний прем'єр-міністр Володимир Гройсман проведе зустріч із керівниками комітетів Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: