Росія проводить у Криму масштабні військові навчання

Читать на русском
Окупанти відпрацьовують завдання з виявлення підводних човнів умовного противника, тренуються в пошуку протидиверсійних сил і засобів та проводять висадку повітряного десанту.

В окупованому Криму росіяни почали навчання військової авіації та тренувальні висадки десанту.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «РІА Новини».

«Поставлені завдання відпрацьовують вертольоти Ка-27 і Мі-8 зі складу окремого змішаного авіаційного полку ЧФ», – пояснив тимчасовий виконувач обов'язків начальника відділу інформаційного забезпечення Чорноморського флоту Микола Воскресенський.

За його словами, навчання проходять у районі десантного полігону Опук (чорноморське узбережжя Керченського півострова) та авіаційного гарнізону Кача (північна частина Севастополя).

Як повідомляється, російські військовослужбовці відпрацьовують завдання з виявлення підводних човнів умовного противника, тренуються в пошуку протидиверсійних сил і засобів та проводять висадку повітряного десанту.

Все більше росіян хочуть відмовитися від Криму – опитуванняПриблизно 12% росіян хочуть повернення окупованого Криму Україні, водночас 87% виступають проти.

Нагадаємо, що окупанти проводять регулярні військові навчання в Криму. В квітні російські війська на Кримському півострові проводили тренування з управління ракетними ударами та вогнем артилерії.

Також стало відомо, що Міноборони РФ відновлює розформовані та створює нові військові частини для нарощування військової присутності біля кордонів з Україною в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: