Ярош поділився даними РНБО щодо сценаріїв розвитку подій на Донбасі

Читать на русском
За словами Яроша, в України є два сценарії розвитку подій на Донбасу – дуже оптимістичний та дуже песимістичний.

Народний депутат України Дмитро Ярош заявив, що у разі виконання песимістичного сценарію в Україні може з'явитися ще декілька квазідержав.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню «МИР», повідомляє «Слово і Діло».

«Я маю можливість опрацьовувати певну аналітику, яка надається в СБУ, в РНБОУ. І знаю, що існує дуже песимістичний сценарій, який дає нашій державі запас міцності до кінця року. Після того — можемо отримати декілька квазідержав на території України», – зазначив Ярош.

За його словами, окрім фронту важка ситуація і в середині країни. Ярош заявив, що до політиків немає довіри і в разі нової ескалації конфлікту зупинити сепаратистів може армія та патріоти.

Вершбоу: НАТО поважає право України на членство в АльянсіЗаступник генерального секретаря НАТО заявив, що питання вступу України до Організації не стоїть на порядку денному.

«Ми працюємо і з армійським середовищем, і з силовиками. Бо розуміємо, якщо вибухне якась, умовно кажучи, Врадіївка, вона може здетонувати вседержавну ситуацію. І тільки армія, тільки силовики-патріоти можуть цю ситуацію втримати. Бо до політиків нема довіри. Чим більше їжджу по країні, тим більше в тому переконуюсь», – сказав нардеп.

Також, Ярош повідомив, що одне із завдань, які він вже зараз ставить — це формування альтернативної піраміди влади. Нардеп додав, що серед волонтерів і військових є лідери громадської думки, які і мають балотуватися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: