Олланд і Меркель підтримали Гройсмана та погодили продовження санкцій проти РФ

Читать на русском
Франція та Німеччина висловили абсолютну підтримку Президенту Порошенку та прем'єр-міністру Володимиру Гройсману.

Президент Франції Франсуа Олланд та канцлер ФРН Ангела Меркель під час телефонної розмови з Президентом України Петром Порошенком висловили повну підтримку новому прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману та погодили санкції щодо Росії.

Про це йдеться в заяві Єлисейського палацу, повідомляє «Слово і Діло».

«Після формування нового українського уряду Франція та Німеччина висловили повну підтримку Президенту Петру Порошенку та прем'єр-міністру Володимиру Гройсману», – йдеться в комюніке резиденції президента Франції.

Під час розмови Петро Порошенко поінформував про постійне погіршення ситуації на Донбасі й закликав посилити тиск на Росію для припинення вогню.

Гройсман буде йти на конфлікти заради власних політичних амбіцій – експертПолітолог наголосив, що нічого надзвичайного з юридичної точки зору у відразу декількох голосуваннях немає, оскільки діяльність Кабміну визнали незадовільною.

«Співрозмовники обговорили питання продовження санкцій проти Росії через невиконання Мінських угод», – наголошується в повідомленні.

Як стало відомо, сьогодні Володимир Гройсман поговорив із послом США в Україні Джеффрі Пайєттом про пріоритети своєї роботи.

Як повідомлялося раніше, країни «Великої сімки» не збираються знімати санкції з Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: