Ляшко не виконав чергову популістську обіцянку

Читать на русском
Ляшко не відкликав своїх депутатів із Криворізької міської ради, хоча й обіцяв зробити це в разі ухвалення закону про імперативний мандат.

Керівник фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко не відкликав своїх депутатів із Криворізької міської ради, хоча й обіцяв зробити це в разі ухвалення закону про імперативний мандат.

Відповідну обіцянку народного депутата «Слово і Діло» зафіксувало ще в середині грудня 2015 року.

Так, станом на на 15 квітня 2016 року 5 представників «Радикальної партії», обраних депутатами на місцевих виборах у жовтні 2015 року, перебувають у складі Криворізької міської ради.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко пообіцяв, що РПЛ відкличе своїх депутатів у Криворізькій міськрадіСказано 23 грудня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Водночас 16 лютого 2016 року Верховна Рада ухвалила за основу та в цілому проект закону «Про внесення змін до закону України «Про вибори народних депутатів України» (щодо виключення кандидатів у народні депутати України з виборчого списку в багатомандатному окрузі)». Попри власні заяви та обіцянки, фракція «РПЛ» також підтримала цей закон.

Таким чином, Олег Ляшко не виконав власну обіцянку.

Нагадаємо, 23 грудня 2015 року Ляшко заявив, що «Радикальна партія» відкличе своїх представників, які були обрані депутатами Криворізької міської ради, після ухвалення проекту закону «Про внесення змін до закону України «Про вибори народних депутатів України» (щодо виключення кандидатів у народні депутати України з виборчого списку в багатомандатному окрузі)».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: