Гройсман обіцяє посприяти зниженню цін на медикаменти

Читать на русском
Без підтримки Верховної Ради уряду це буде зробити складно, тому якщо знадобитися, Кабмін буде звертатися до парламентарів за підтримкою та допомогою.
Премьер-міністр України Володимир Гройсман

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв зробити все залежне від нового уряду України в справі зниження цін на ліки.

Про це він заявив у ході години запитань до уряду в п'ятницю, 15 квітня, у Верховній Раді, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Хочу запевнити, що якщо є рішення, які може ухвалити Кабінет міністрів України та які вплинуть на зниження цін на ліки, ми це зробимо», – Гройсман.

Водночас він зазначив, що без підтримки Верховної Ради уряду це буде зробити важко, тому якщо знадобиться, то Кабмін буде звертатися до парламентарів за підтримкою та допомогою.

Медикам не допомагають – на них тільки піаряться. Чому українським лікарям не до свята?В Міжнародний день лікаря система народного контролю «Слово і Діло» вирішила нагадати українським чиновникам, що ті обіцяли і що насправді виконали для представників однієї з найважливіших професій.

Нагадаємо, що рекомендації МВФ призведуть до підвищення ціни медикаментів на 30-55%.

Як повідомлялося раніше, згідно з інформацією Proxima Research, українці змушені заощаджувати на ліках, але доходи фармацевтів зростають.

«Слово і Діло» зафіксувало 276 обіцянки Володимира Гройсмана, з яких він виконав 183. Рейтинг відповідальності політика високий - 66%. З повним переліком обіцянок Гройсмана можна ознайомитися за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: