Яценюк пробачив причетних до контрабанди мукачівських правоохоронців

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк не зміг притягнути причетних до контрабанди правоохоронців Мукачева, хоча й обіцяв.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк не зміг притягнути до відповідальності причетних до контрабанди мукачівських правоохоронців.

Відповідну обіцянку глави Кабінету міністрів «Слово і Діло» зафіксувала ще в середині липня 2015 року.

Відповідно до листа начальника відділу розгляду запитів на публічну інформацію Генпрокуратури Наталії Теличко від 8 квітня 2016 року, повідомлення про підозру працівникам правоохоронних органів щодо стрілянини в Мукачево не здійснювалося.

Таким чином, Арсеній Яценюк не виконав власну обіцянку.

Арсеній ЯценюкГолова політради партії "Народний фронт"
Яценюк пообіцяв притягнути до відповідальності правоохоронців Мукачева, причетних до контрабандиСказано 14 липня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Крім того, за словами Наталії Теличко, в кримінальному провадженні оголошено підозру семи особам, з яких чотирьом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Троє підозрюваних переховуються від органів слідства та перебувають у розшуку.

Нагадаємо, 14 липня 2015 року прем'єр-міністр Арсеній Яценюк пообіцяв притягнути до відповідальності правоохоронців, причетних до контрабанди. Повідомляється, що причиною збройного інциденту в Мукачево 11 липня став переділ ринку контрабанди сигарет.

Загалом «Слово і Діло» зафіксувало 461 обіцянку Арсенія Яценюка, з яких 254 є виконаними, ще 89 – перебувають у процесі виконання, а 118 прем'єр провалив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: