У «Народному фронті» попросили у «БПП» нову кандидатуру на посаду прем'єра

Читать на русском
У фракції Народного фронту задумалися над новою кандидатурою на посаду голови Кабінету міністрів.

Заступник керівника фракції «Народного фронту» Вікторія Сюмар заявила, що «Блок Петра Порошенка» має висунути нову кандидатуру на посаду прем'єр-міністра України.

Про це вона написала в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Сюмар, її фракція виконала всі домовленості з «БПП» і готова залишитися в коаліції. Втім, у разі відмови спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана від прем'єрства «БПП» має висунути нову кандидатуру.

«Тепер ми змушені вимагати від наших партнерів негайно нову кандидатуру на посаду прем'єр-міністра та інформацію про склад коаліції. Або чекаємо на пропозиції щодо кандидатур та складу нового уряду від інших демократичних сил», – заявила Сюмар.

Кабмін Гройсмана: ймовірний список кандидатів у міністриВже завтра Верховна Рада може відправити уряд Арсенія Яценюка у відставку й обрати новий Кабмін на чолі з прем’єром Володимиром Гройсманом, який вже заявив, що готовий працювати 24 години на добу.

Нардеп зазначила, що дії чинної влади нагадують «картковий будиночок», що розсипається з усіх боків.

Нагадаємо, вчора, 11 квітня, фракція «БПП» на власному засіданні не змогла узгодити склад нового Кабміну. Пізніше низка нардепів «БПП» повідомили про відмову Гройсмана від прем'єрства.

Водночас прес-секретар голови Верховної Ради Дмитро Столярчук о 00:00 заявив, що практично весь склад Кабміну вже узгоджений.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: