Саакашвілі сказав, за яких умов може піти у відставку

Читать на русском
Голова Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що поки не піде поки у відставку.
Міхеїл Саакашвілі

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі назвав умови, за яких зможе піти у відставку.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Саакашвілі сказав на брифінгу вчора ввечері.

«Якщо протягом цих днів ми бачимо, що конкретні ці дії робляться, конкретні люди залучаються до відповідальності, конкретні люди будуть звільнені. Починається дійсно прозорий процес формування уряду на центральному рівні та призначення на місцевому рівні, або я хочу сказати, що реформаторам нічого робити поблизу нинішньої влади в Україні. Тоді всі реформатори, не лише в Одесі, повинні піти, сформувати окрему команду й піти, щоб поміняти все в країні в найбільш рішучий, найбільш швидкий конституційний спосіб», – сказав губернатор.

Саакашвілі назвав головну проблему УкраїниГолова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що головною проблемою України є збереження радянської моделі влади.

«Ми вимагаємо припинити цей міжсобойчик і договорняк, який зараз ведеться щодо уряду. Я закликаю народних депутатів не голосувати за цей уряд у таких умовах». Він назвав новий склад Кабміну корумпованим і недієздатним.

Також Саакашвілі закликав порушити кримінальні провадження проти мера Одеси Геннадія Труханова та прокурорів, які звільнили Давида Сакварелідзе.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада може відправити уряд Арсенія Яценюка у відставку й обрати новий Кабмін на чолі з прем'єром Володимиром Гройсманом, який вже заявив, що готовий працювати 24 години на добу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: