«Укртранснафта» забрала резервуари у Коломойського

Читать на русском
Цією постановою суд прийняв доводи Укртранснафти про те, що вказаний договір оренди є недійсним.

Київський апеляційний господарський суд сьогодні задовольнив скаргу ВАТ «Укртранснафта» у справі №910/23904/15 і скасував рішення Господарського суду міста Києва про стягнення з компанії на користь ВАТ «Нафтохімік Прикарпаття» (контроль акціонерів «ПриватБанку») 106 млн грн у вигляді заборгованості за оренду резервуарних ємностей.

Про це пише прес-служба «Укртранснафти», повідомляє «Слово і Діло».

Цією постановою суд прийняв аргументи «Укртранснафти» про те, що вказаний договір оренди є недійсним. У компанії стверджують, що договір має на меті приховування договору зберігання нафти й був складений з порушеннями законодавства України про державні закупівлі.

«Укрнафті» можна не платити дивіденди – КоломойськийЕкс-губернатор Дніпропетровської області, бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що «Укрнафта» може не платити дивіденди після заяви Міхеіла Саакашвілі про її збитки в 2014 році.

Нагадаємо, що 9 лютого Апеляційний господарський суд Києва визнав недійсним договір між НПК «Галичина» (також належить структурам «Привату») та ПАТ «Укртранснафта» про оренду резервуарів для зберігання технологічної нафти.

Як раніше заявляв міністр МВС України Арсен Аваков, конфлікт навколо «Укртранснафти» переведений в юридичну площину.

Також створення в Україні нафтового гіганта ВІНК на базі ВАТ «Укрнафта», ПАТ «Укртатнафта» і ВАТ «Укртранснафта» дозволить уряду ігнорувати акціонерів «ПриватБанку».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: