Військова поліція в Україні з'явиться в 2018 році

Читать на русском
Відповідний законопроект підготували фахівці Міністерства оборони України. Згідно з ним, структура військової поліції запрацює до кінця 2018 року.

У Міністерстві оборони підготували проект закону «Про військову поліцію України», згідно з яким цей орган планують створити до кінця 2018 року.

Про плани зі створення військової поліції повідомив прес-секретар Міністерства оборони України Олексій Чорнобай на брифінгу, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Необхідність створення військової поліції України обговорювалася з іноземними радниками при Міністерстві оборони та Збройних силах України. Орієнтовний термін її запровадження – до кінця 2018 року», – озвучив плани Міноборони Олексій Чорнобай.

Арсен Аваков: як глава МВС виконує власні обіцянки?За час перебування на посаді міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков дав 135 публічних обіцянок.

Нагадаємо, що в прифронтовій зоні Донецької області національна поліція укомплектована всього на 30%.

Схожу заяву зробила й глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, повідомивши про кадровий голод, який панує в структурах очолюваного нею відомства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: