Турчинов назвав одне з найважливіших завдань для посилення оборони країни

Читать на русском
За словами секретаря РНБО, найважливішим завданням для посилення безпеки держави є відновлення ракетного щита.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов заявив, що одним із найважливіших завдань для посилення оборони держави є відновлення ракетного щита.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-служба РНБО.

«Сьогодні одним із важливих завдань для посилення оборони та безпеки нашої країни є відновлення ракетного щита. Україна має захистити себе та стати частиною надійної дієвої системи протиповітряної та протиракетної оборони в Європі – непроникної для ракет і авіації», – заявив він.

Турчинов розповів, як Україна може допомогти міжнародній коаліції в боротьбі з ІДЗСУ можуть поділитися з міжнародною коаліцією досвідом гібридної війни, що може допомогти їй у боротьбі з ІД.

За словами Турчинова, українські ракетні комплекси та літаки не поступаються найкращим світовим аналогам. Він подякував українським конструкторам та науковцям, які допомагають українській армії в модернізації.

«Завдяки вам, вашій кваліфікації, патріотизму та невтомній праці наша країна здатна не лише захистити себе, а й стати провідною країною в галузі ракето- та авіабудування», – наголосив секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: