Бойовики продовжують обстрілювати Авдіївку – штаб АТО

Читать на русском
Незаконні збройні формування з мінометів калібру 82 та 120 міліметрів продовжують обстрілювати Авдіївку.

Незаконні збройні формування з мінометів калібру 82 та 120 мм продовжують обстрілювати Авдіївку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

За інформацією військових, сепаратисти із заборонених Мінськими домовленостями мінометів продовжують обстрілювати українські позиції.

«Найбільш активні дії ворога спостерігалися поблизу Авдіївки, де противник з мінометів та зброї меншого калібру 19 разів обстрілював наші позиції», – наголошують у штабі АТО.

Бойовики намагаються вибити ЗСУ з Авдіївки – розвідкаЗа даними української розвідки, проросійські терористи направили танковий підрозділ під Авдіївку.

Також із мінометів калібру 82 та 120 мм НЗФ 16 разів обстріляли сили АТО в районах Пісків, Майорська, Зайцевого, Луганського та Кам’янки.

«Неодноразово найманці вели вогонь у напрямку Станиці Луганської, Невельського, Опитного, Гнутового, Зайцевого та Мар’їнки. З озброєння бойових машин піхоти обстрілів зазнали опорні пункти українських сил в районах Луганського, шахти «Бутівка» та Новотроїцького», – додали в штабі АТО.

Загалом, за інформацією українських військових, протягом минулої доби бойовики 79 разів порушили режим припинення вогню. Задля утримання власних позицій ЗСУ 9 разів відкривали вогонь у відповідь.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: