Деканоїдзе прокоментувала дії Генпрокуратури щодо Каська

Читать на русском
За словами Хатії Деканоїдзе, дії Генпрокуратури жодним чином не пов'язані з майбутнім держави та європейськими цінностями.

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе назвала «зведенням рахунків» дії Генеральної прокуратури щодо колишнього заступника генпрокурора Віталія Каська.

Про це вона написала на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Деканоїдзе, такі дії ГПУ жодним чином не пов'язані з майбутнім України та європейськими цінностями.

«Зміни в країні не починаються зі звичайних людей. Їм потрібен показник так званих «рольових моделей», які прийшли й готові змінювати долю цих самих звичайних людей. Якщо зведення рахунків – це вдалий показник для нашої країни, значить, ми неправильно розуміємо цінності та майбутнє України», – зазначила вона.

Працівники ГПУ серед ночі намагалися повідомити Каську про підозруПрацівники ГПУ намагалися оголосити колишньому заступнику генпрокурора Віталію Каську про підозру у вчиненні злочину.

Глава Нацполіціі також заявила, що керівництво Генпрокуратури займається реваншизмом і відмовляється ставати фундаментом боротьби проти корупції.

«Реваншизм робить свою справу. Оголосити підозру колишньому заступнику генпрокурора, вночі, незрозуміло за яких обставин – точно не додасть балів у очах майбутнього покоління країни», – підкреслила Деканоїдзе.

Нагадаємо, вчора, 10 квітня, після 22:00 працівники Генпрокуратури на вулиці біля власного авто екс-заступника генпрокурора Віталія Каська намагалися повідомити йому про підозру в зв'язку з махінаціями зі службовим житлом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: