Аваков відреагував на дії ГПУ щодо Каська

Читать на русском
У МВС відреагували на дії співробітників Генпрокуратури під час оголошення про підозру Віталію Каську.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що дії працівників Генеральної прокуратури щодо колишнього заступника генерального прокурора Віталія Каська виглядають як «зведення рахунків».

Про це він написав на власній сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Я не знаю Каська та не знаю деталей претензій до нього з боку Генеральної прокуратури України, але виглядає це все як негарне вульгарне зведення рахунків», – зазначив міністр.

За словами самого Каська, його переслідують ще з часів генпрокурорства Віктора Пшонки. Він стверджує, що такі працівники Генпрокуратури бояться, що система зміниться і їм не буде там місця.

«Я не збираюся залишати країну, мені нема чого приховувати. Буду свідчити на допиті в Генпрокуратурі. Єдина мета розслідування – дискредитація мене. Жодні процесуальні вимоги не дотримані», – заявив Касько на брифінгу.

Нагадаємо, вчора, 10 квітня, після 22:00 працівники Генпрокуратури на вулиці біля власного авто екс-заступника генпрокурора Віталія Каська намагалися повідомити йому про підозру в зв'язку з махінаціями зі службовим житлом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: