Порошенко чекає нову коаліцію

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко очікує, що у вівторок, 12 квітня, Верховна Рада оголосить про створення нової коаліції.
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко очікує, що у вівторок, 12 квітня, народні депутати оголосять про створення нової коаліції та внесуть кандидатуру нового глави уряду.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Президента.

«Я повністю згоден із тим, що далі терпіти безвладдя в країні неможливо, тому я чекаю, що не пізніше, ніж наступного тижня, ми почуємо з парламенту добру звістку», – заявив Порошенко.

За словами Президента, він сподівається, що у вівторок народні депутати оголосять про створення нової коаліції й внесуть кандидатуру нового прем'єр-міністра. Порошенко зазначив, що коаліція виступить за кандидатуру Володимира Гройсмана, й додав, працюватиме з будь-яким прем'єром.

У Кабміні підтвердили зустріч Яценюка з Коломойським15 березня 2016 року прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк проводив зустріч з українським олігархом Ігорем Коломойським.

«Хочу абсолютно чітко заявити: іншого парламенту в мене немає й наступний кращим не буде. І в цій ситуації ми повинні забезпечити, щоб парламент виконав ті завдання та зобов'язання, які вони брали на себе, коли підписували коаліційну угоду, й завершили процес реформ», – резюмував Порошенко.

Нагадаємо, вчора, 10 квітня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк завив про свій відхід із посади глави уряду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: