Напередодні голосування за відставку Яценюка з «БПП» може вийти частина нардепів

Читать на русском
БПП і НФ перенесли свої вечірні засідання через можливий вихід із пропрезидентської фракції частини народних депутатів.

Фракції «Блоку Петра Порошенка» та «Народного фронту» перенесли свої вечірні засідання через можливий вихід із пропрезидентської фракції частини народних депутатів.

Про це пише журналіст Віктор Огієнко, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, декілька нардепів із міжфракційного об'єднання «Єврооптимісти» можуть покинути фракцію «БПП».

«Вечірні засідання «Народного фронту» та «Блоку Петра Порошенка» перенесли. Зараз засідає «стратегічна сімка». У «БПП» побоюються, що з фракції може вийти частина «єврооптимістів», – вважає журналіст.

Кабмін Гройсмана: ймовірний список кандидатів у міністриВже завтра Верховна Рада може відправити уряд Арсенія Яценюка у відставку й обрати новий Кабмін на чолі з прем’єром Володимиром Гройсманом, який вже заявив, що готовий працювати 24 години на добу.

Раніше Огієнко повідомляв, що не всі депутати з «БПП» і «НФ» голосуватимуть за прем'єрство голови Верховної Ради Володимира Гройсмана. Згідно з його інформацією, приблизно 30 нардепів не готові голосувати за Гройсмана. Журналіст зазначає, що Банкова вже шукає голоси серед інших фракцій.

«Банкова вже заручилася підтримкою «Відродження» (не факт, що всіх представників), «Волі народу» та низки мажоритарників», – сказав Огієнко.

Нагадаємо, вчора, 10 квітня, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив про свою відставку з посади глави уряду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: