Влада Миколаєва домовилася з Туреччиною про відродження міського аеропорту

Читать на русском
Сприяти відродженню аеропорту Миколаєва буде також і перевантаженість міжнародного аеропорту імені Ататюрка в Стамбулі.
миколаєвський аеропорт

Обласна рада Миколаївської області провела успішні переговори з турецькими інвесторами щодо капітальних вкладень в аеропорт Миколаєва, які завершилися підписанням відповідного меморандуму.

Про це пише прес-служба обласного відділення «БПП», повідомляє «Слово і Діло».

«Ми знайшли турецьких інвесторів, які готові вкладати гроші», – говорить ініціатор переговорів, депутат Миколаївської обласної ради від фракції «БПП» Федір Барна.

Барна впевнений, що в миколаївського аеропорту є серйозні перспективи стати регіональним хабом. «Цьому є пояснення: аеропорт в Донецьку практично знищений, там ведуться бойові дії, сімферопольський – розташований на анексованій території, одеський – вимагає ремонту, а херсонський – досить обмежений у технічному плані», – пояснив депутат облради.

За його словами, сприяти відродженню аеропорту Миколаєва буде також і перевантаженість міжнародного аеропорту імені Ататюрка в Стамбулі. «Тому турецька сторона готова вкладати гроші в наш аеропорт», – підкреслив Барна.

Міська влада Миколаєва взялася за реконструкцію обіцяного Ільюком ПК «Молодіжний»Журналісти системи народного контролю «Слово і Діло» вирушають у подорож регіонами України, щоб перевірити, як виконують свої обіцянки народні депутати-мажоритарники.

Відзначимо, що 8 квітня звіт керівництва комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Миколаїв» про фінансову діяльність у 2015 році на сесії Миколаївської облради завершився відставкою директора підприємства.

Як повідомлялося раніше, мер Миколаєва Юрій Гранатуров переніс дату відкриття міжнародного аеропорту «Миколаїв».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: