Карта АТО: ситуація на сході України станом на 11 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 11 квітня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування не припиняють обстрілів українських позицій, у тому числі із заборонених мінометів.

Обстріли:

Бойовики із забороненої Мінськими домовленостями зброї, а саме 16 разів обстріляли позиції українських військових з мінометів калібру 120-мм в районах населених пунктів Троїцьке і Луганське, а із калібру 82-мм – поблизу Талаківки, Широкіного, Майорська та Новоселівки.

Найзапекліші бої тривають в Авдіївці, що на Донецькому напрямку. Там, сепаратисти з мінометів калібру 82 та 120 міліметрів обстріляли українських бійців у промисловій зоні.

Крім того, з напрямку Саханки незаконні збройні формування зробили 35 пострілів зі ствольної артилерії калібру 122мм.

Також, використовуючи зенітні установки, гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю та снайперів бойовики без зупинки вели вогонь по опорних пунктах сил АТО в районах Опитного, Мар’їнки, Станиці Луганської, Павлопіля, Зайцевого, Новотроїцького, Пісків, Новгородського та Верхньоторецького.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: