Бойовики завдали ударів по житлових кварталах Мар’їнки та Авдіївки

Читать на русском
В результаті обстрілу житлових кварталів Мар’їнки зазнав поранень 60-річний місцевий житель, також була обстріляна Авдіївка.

Увечері 9 квітня бойовики самопроголошеної «ДНР» обстріляли житлові квартали Мар’їнки, що розташована поруч із лінією розмежування. В результаті потрапляння снаряду поранення від осколків отримав 60-річний місцевий житель.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Національної поліції.

«Відомо, що господар приватного будинку намагався сховатися в підвалі, коли поруч із ним вибухнув снаряд. З осколковим пораненням ноги чоловік доставлений в лікарню м. Курахове», – йдеться в повідомленні Нацполіції.

Росія поставила три ешелони з озброєнням в Іловайськ і ХарцизькЗ території Російської Федерації в ніч з 8-го на 9-е квітня було поставлено на територію окупованого Донбасу озброєння, техніка для ведення військових дій і паливно-мастильні матеріали.

Крім того, під обстріл потрапила вулиця Лермонтова в Авдіївці, де один зі снарядів потрапив на територію приватного домогосподарства. Чи постраждав хтось від нього, правоохоронці наразі з’ясовують.

Нагадаємо, вчора точкою фронту, де бойовики найбільше порушували режим тиші, стала Авдіївка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: