Росія не припинить постачання зброї у Вірменію та Азербайджан – Мєдвєдєв

Читать на русском
Немає впевненості в тому, що прихід на цей ринок постачальників зброї з інших країн полегшить ситуацію, навпаки - вона, швидше за все, стане складнішою.

Росія продовжить поставки озброєння до Вірменії і Азербайджану, щоб залишити цей ринок за собою.

Про це заявив прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв в інтерв'ю каналу «Росія 1», повідомляє «Слово и Діло».

«Ми ж прекрасно розуміємо: це місце порожнім не буде. Будуть купувати зброю в інших країнах, ступінь її смертоносності від цього не зменшиться», – розповів прем'єр-міністр РФ.

За словами російського прем'єра, немає впевненості в тому, що «прихід на цей ринок постачальників зброї з інших країн полегшить ситуацію». Він висловив думку, що навпаки - вона, швидше за все, стане складнішою».

Карабаський конфлікт: причини та можливі наслідкиКонфлікт у Нагірному Карабасі, що жевріє вже майже 30 років, отримав новий імпульс розвитку в ніч з 1 на 2 квітня цього року. В ході зіткнень азербайджанці встановили контроль над низкою селищ.

«Я вважаю, що зброя може і має купуватися не тільки для того, щоб її колись використали, а для того, щоб вона була чинником стримування. І ось цей момент потрібно оцінювати всім сторонам конфлікту», – сказав пан Медведєв.

Нагадаємо, що в ніч з 1 на 2 квітня вірменські збройні сили збили вертоліт ВПС Азербайджану в Нагірному Карабасі, після чого Вірменія оголосила про настання азербайджанських військ по всій протяжності лінії зіткнення в зоні карабаського конфлікту.

За даними ООН, щонайменше 33 людини загинули і понад 200 отримали поранення в результаті зіткнень в Нагірному Карабасі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: