Ляшко привів під Кабмін корів

Читать на русском

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко влаштував черговий перформанс: вулицею Грушевського в бік Кабміну він піднявся в супроводі двох корів.

«Ляшко з коровами бігає вулицею Грушевського. Одна з корів явно відчуває дискомфорт, впирається, не бажає нікуди йти. Її тягнуть, змушують підніматися до Кабміну», – розповів у своєму Facebook журналіст Віктор Огієнко, повідомляє «Слово і Діло».

«В Україні є КК, а там стаття 299 - «Жорстоке поводження з тваринами». Вона цілком може бути застосована до цієї ситуації, але модно одягнених патрульних поліцейських щось не видно», – додав журналіст.

Як повідомляє «112 Україна», корів під будівлю уряду привели в рамках акції з вимогою збільшити закупівельні ціни на молоко. Корови почали розходитися в різні боки й Ляшко вирішив допомогти фермерам їх угамувати.

«Наші вимоги, вимоги українських корів, дуже прості. Ми хочемо, щоб була нормальна ціна на молоко. У Швейцарії немає таких корів, як в Україні. Сільських жителів обдирають як липку. Але, на жаль, молоко коштує дешевше води... Ми прийшли до уряду, щоб вимагати встановлення мінімальної ціни на молоко 5 грн за літр… Сьогодні люди в селі навіть не можуть утримувати своїх корів», - заявив він.

Нагадаємо, що в 2011 році Ляшко намагався завести корову до Верховної Ради.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: