Суд у справі Меджлісу знову перенесли

Читать на русском
Сьогодні, 8 квітня, відбулося чергове засідання суду в справі заборони Меджлісу кримськотатарського народу.

Сьогоднішнє засідання суду в справі заборони діяльності Меджлісу кримськотатарського народу тривало не більше 10 хвилин.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Крим.Реалії».

Повідомляється, що призначене на сьогодні засідання суду почалося із запізненням на півгодини й тривало не більше 10 хвилин. На засіданні була відсутня Наталія Поклонська, «прокурор» Криму, яка, власне, й ініціювала цю справу.

Також сьогодні «прокуратура» Криму надала папери, якими нібито підтверджуються «екстремістські заклики» глави Меджлісу Рефата Чубарова до порушення територіальної цілісності Росії.

Суд у справі Меджлісу перенеслиПризначене на сьогодні, 10 березня, судове засідання за позовом про заборону Меджлісу перенесено на тиждень.

Відзначається також, що суд задовольнив клопотання адвокатів із надання захисту часу на ознайомлення з цими паперами. В зв'язку з цим, наступне засідання суду відбудеться 15 квітня.

Нагадаємо, 17 березня в Сімферополі пройшло попереднє засідання суду за позовом «прокурора» Криму Наталії Поклонської, яка вимагає заборонити діяльність Меджлісу кримськотатарського народу на півострові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: