РФ готується передати Україні чотирьох наших співвітчизників

Читать на русском
Мін'юст Росії доручив підготувати документи для вирішення питання про передачу Україні чотирьох полонених для подальшого відбування покарання на батьківщині.

Російське Міністерство юстиції доручило Федеральній службі виконання покарань підготувати документи для вирішення питання про передачу Україні чотирьох полонених, включаючи кримського режисера Олега Сенцова, для подальшого відбування покарання на батьківщині.

Про це з посиланням на «РИА Новости» повідомляє «Слово і Діло».

«Закон передбачає таку форму передачі іноземних громадян для відбування покарання до тієї країни, громадянами якої вони є. Безумовно, рішення за судом. Але буде дивно, якщо Україна не зробить синхронного аналогічного кроку, не віддавши Росії наших громадян, які перебувають на її території», – розповів заступник голови комітету Держдуми з безпеки та протидії корупції Олександр Хінштейн.

При цьому він зазначив, що не готовий назвати конкретні прізвища затриманих в Україні росіян, яких РФ хоче обміняти на українців. «Але очевидно, що вулиця – це дорога з двостороннім рухом», – додав російський чиновник.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: