Референдум у Нідерландах: Держдеп розчарований

Читать на русском
Державний департамент США розчарований рішенням жителів Нідерландів не ратифікувати Угоду про асоціацію Україна-ЄС.

Представник Держдепартаменту Сполучених Штатів Марк Тонер прокоментував результати референдуму в Нідерландах.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми засмучені результатом голосування, але поважаємо погляди нідерландців, а також політичні процеси в їхній країні», – заявив Тонер на брифінгу у Вашингтоні.

Результати референдуму в Нідерландах: реакція політиків і прогнози експертівОгляд найцікавіших коментарів і прогнозів українських політиків, експертів і звичайних українців на тему референдуму в Нідерландах.

Він зазначив, що лише уряд Нідерландів має вирішувати, що слід робити з урахуванням результатів референдуму, який мав консультативний характер.

«Це внутрішнє політичне питання», – підкреслив Тонер і додав, що США вважають Угоду про асоціацію ЄС з Україною вигідною для Вашингтона, Києва та ЄС.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що проти ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС проголосував 61% підданих Королівства Нідерланди. Підтримали ратифікацію Угоди 38,1% виборців.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: