Пропіарився і забув: Каплін передумав організовувати «Медіа-майдан»

Читать на русском
Народний депутат України Сергій Каплін 18 березня 2015 року дав обіцянку організувати так званий медіамайдан нібито з метою захисту свободи слова в країні.
Народний депутат Сергій Каплін

Після провалу «тарифного майдану» Сергій Каплін не наважився організувати «медіамайдан» для захисту свободи слова.

Народний депутат України, член фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Каплін 18 березня 2015 року дав обіцянку організувати так званий «медіамайдан» нібито з метою захисту свободи слова в країні. Таку заяву він зробив у ефірі каналу «112» (відео 03:00).

Проте станом на 8 квітня 2016 року Сергій Каплін так і не реалізував одіозну обіцянку щодо створення бутафорських майданів.

Відзначимо, що ним було ініційовано створення так званого «тарифного майдану», метою якого була відставка прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та зниження тарифів для населення. Цю ініціативу Каплін реалізовував у співавторстві з головним «радикалом» країни Олегом Ляшком. Невдала спроба розгойдати «урядовий човен» змусила Ляшка згорнути ініціативу, в результаті чого відносини двох депутатів занурилися в безодню особистих сварок та образ.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін заявив, що організує «Медіамайдан»Сказано 18 березня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Не буде зайвим нагадати, що Каплін є дзеркальним відображенням народного депутата Олега Ляшка. Обидва політики відрізняються скандальністю та шаленим популізмом у промовах.

Сергій Каплін є одним із найголослівніших політиків у рейтингу «Слова і Діла». Він виконав лише 14 із 73 обіцянок. Ознайомитися з усім списком обіцянок народного депутата можна на сторінці. Порівняти ефективність нардепа з колегами можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: