Заступник Пивоварського очолив наглядову раду «Укрзалізниці»

Читать на русском
Другим питанням на порядку денному став розгляд умов контрактів, які будуть укладатися з членами правління ПАТ.
Замміністра інфраструктури України Володимир Омелян

Заступник міністра інфраструктури України Володимир Омелян був обраний головою наглядової ради ПАТ «Укрзалізниця».

Таке рішення було ухвалено в ході засідання наглядової ради «Укрзалізниці» 8 квітня 2016 року, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мінінфраструктури.

Другим питанням на порядку денному став розгляд умов контрактів, які будуть укладатися з членами правління ПАТ.

Відзначимо, що Володимир Омелян є в. о. міністра інфраструктури на час відпустки Андрія Пивоварського.

У Мінінфраструктури нагадали, що склад наглядової ради ПАТ «Укрзалізниця» затверджений розпорядженням Кабінету міністрів України від 25 листопада 2015 року.

Пивоварський виконав обіцянку: «Укрзалізниця» стала акціонерним товариствомМіністерство інфраструктури України сьогодні зареєструвало «Українську залізницю» як публічне акціонерне товариство.

До нього увійшли: Юрій Гвоздьов – директор департаменту державної власності Мінінфраструктури, Юлія Ковалів – перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі, Юрій Миськів – директор департаменту фінансів промисловості Міністерства фінансів, Володимир Омелян – заступник міністра інфраструктури-керівник апарату, Олег Паракуда – перший заступник міністра Кабінету міністрів України, Дмитро Парфененко – перший заступник голови Фонду державного майна, Микола Снітко – заступник міністра інфраструктури.

Як повідомлялося раніше, «Укрзалізниця» отримає близько 11 млрд гривень капітальних інвестицій.

У березні керівництво «Укрзалізниці» звернулося з проханням до Ради національної безпеки і оборони зберегти залізничне сполучення з низкою підприємств, розташованих на території ОРДЛО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: