«Недіамантові» прокурори: скільки заробляють Севрук і Столярчук?

Читать на русском
Виконуювач обов'язків генерального прокурора України Юрій Севрук задекларував за минулий рік півмільйона гривень доходів.

Виконувач обов'язків генерального прокурора Юрій Севрук та його перший заступник Юрій Столярчук опублікували свої декларації про доходи за минулий рік.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури. Згідно з поданою декларацією про доходи, Севрук за минулий рік заробив 517 тисяч 626 гривень. З цієї суми 409 тисяч 253 гривні – зарплата, а решта – дивіденди.

У власності Севрука, згідно з декларацією, є квартира площею 104,5 кв. м. Транспортними засобами ані сам прокурор, ані члени його сім'ї не володіють.

Місце Шокіна посів прокурор, що вів розслідування проти СакварелідзеОбов’язки генерального прокурора України виконуватиме один із заступників Віктора Шокіна Юрій Севрук.

Ще у Севрука задекларовані 597 тисяч 993 гривні на банківському рахунку та цінні папери на суму 50 гривень. Члени сім'ї в. о. генпрокурора заможніші – вони володіють цінними паперами на суму 100 гривень. На їхніх рахунках зберігається 651 тисяча гривень.

У заступника генерального прокурора Юрія Столярчука за минулий рік задекларовані доходи на загальну суму 428 тисяч 610 гривень. Майже 400 тисяч – зарплата, решту Столярчук вказав у графі «інше».

З майна Столярчук задекларував квартиру площею 78 кв. м і два автомобілі Honda моделей Civic і FR-V 2003 та 2007 року випуску відповідно.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» повідомило про «найбідніших» і «найбагатших» міністрів нинішнього Кабміну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: