Кримські готелі пішли з молотка

Читать на русском
Один з об'єктів, що продаються – ТОК Палас (Ялта) вартістю 1,75 млрд руб. також можна побачити на українському сайті з продажу комерційної нерухомості rieltor.uа, де за нього просять 20 млн доларів..
Власник «Кримтуру» Євген Михайлов

АТ «Кримтур», власність колишнього заступника голови підконтрольного Росії уряду Криму Євгена Михайлова, виставило на продаж свою мережу готельних комплексів.

Про це пише підконтрольний Кремлю сайт «Кримінформ», повідомляє «Слово і Діло».

Як повідомляє видання, об'єкти виставлені на продаж місяць тому та не обтяжені борговими зобов'язаннями. Детальна інформація щодо кожного з активів оприлюднена на domofond.ru, загальна сума вартості об'єктів складає близько 10,22 млрд руб. (3,87 млрд грн).

Один з об'єктів, що продаються, ТОК «Палас» (Ялта) вартістю 1,75 млрд руб., також можна побачити на українському сайті з продажу комерційної нерухомості rieltor.uа, де за нього просять $20 млн.

Власником «Кримтуру» є Євген Михайлов, депутат підконтрольного Кремлю парламенту Криму від партії «Єдина Росія» з Феодосії.

Відзначимо, що АТ «Кримтур» зареєстроване в Єдиному держреєстрі юридичних осіб Російської Федерації 24 жовтня 2014 року. Статутний капітал – 1,188 млн руб. Окрім основної діяльності агентства, фігурують також і вельми специфічні, як на туроператора, додаткові послуги: роздрібна торгівля борошном, цукром, сіллю.

Мустафа ДжемілєвНародний депутат України
Джемілєв заявив, що у Херсонській області буде створено "мусульманський" батальйонСказано 22 грудня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, що Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму та Севастополя Росією. Міжнародне співтовариство визнало окупацію та анексію Криму незаконними, а також засудило дії Росії. Надалі країни Заходу запровадили низку економічних санкцій проти РФ. Росія заперечує окупацію півострова та називає це «відновленням історичної справедливості».

Як повідомлялося раніше, все більше росіян хочуть відмовитися від Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: