У «БПП» розповіли, куди зникають гроші на дороги

Читать на русском
Вадатурський заявив, що на прикладі Миколаївської області, де розкрили схеми розкрадання держкоштів обласним Укравтодором, можна уявити ситуацію по всій Україні.

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Андрій Вадатурський заявив, що на прикладі Миколаївської області, де розкрили схеми розкрадання держкоштів обласним «Укравтодором», можна уявити ситуацію у всій Україні.

Про це повідомляє прес-служба партії, пише «Слово і Діло».

За його словами, більшість українців вважають, що причинами поганих доріг в Україні є брак фінансування та відсутність вагового контролю на дорогах.

«Але не можна забувати про ще одну не менш важливу причину – те, як успішно в тих же обласних автодорах продовжують працювати старі схеми, як «вимиваються» та розкрадаються бюджетні кошти, що направляються на ремонт автодоріг», – зауважив Вадатурський.

Він розповів, що нещодавно до СБУ Миколаївської області передали інформацію та документи, які викривають одразу кілька схем розкрадання коштів посадовими особами державного підприємства «Миколаївський облавтодор».

Рейтинг областей України з найгіршими дорогами«Слово і Діло» вирішило проаналізувати, як змінився стан доріг у регіонах України за останні місяці.

«Велика частина виділених із Бюджету грошей осідає в кишенях кількох людей. Крадуть на закупівлі матеріалів за завищеними цінами, накручуючи від 60 до 75%, списують сотнями тисяч витрати на їх транспортування та в збиток технології та якості проведених робіт замість бітуму використовують дьоготь. А потім усі ми дивуємося, чому в нас дороги такі вбиті, й скаржимося на брак коштів», – зазначив нардеп.

Вадатурський повідомив, що в таких схемах фігурують особи, які прибули до Миколаївської області з Донеччини. Нардеп заявив, що повна бездіяльність губернатора дивує.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: