Швидше, вище, сильніше? Як виконує свої обіцянки міністр Жданов

Читать на русском
Як виконує свої обіцянки міністр молоді та спорту України Ігор Жданов – огляд Слова і Діла.
Ігор Жданов

Сьогодні відзначається міжнародний день спорту. Саме цього дня 120 років тому в Афінах пройшли перші Олімпійські ігри сучасності. На честь цього дня «Слово і Діло» вирішило перевірити, як виконує свої обіцянки нинішній міністр молоді та спорту України Ігор Жданов. Ми проаналізували статус виконання зобов'язань, які стосуються спорту та, зокрема, Олімпійських ігор.

Почнемо з того, що у Жданова на сьогодні зафіксовано 22 обіцянки.

2 з них міністр провалив. Обидві вони стосуються проведення аудиту стадіонів – НСК «Олімпійський» та «Арени-Львів». Незважаючи на обіцянки, аудиту жодної з цих арен проведено не було.

Жданов обіцяє провести аудит НСК "Олімпійський"Сказано 23 грудня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Ще 4 обіцянки Жданова мають на сьогодні статус «у процесі виконання».

Серед них – обіцянка створити центри олімпійської підготовки зі стрибків у воду, художньої гімнастики та легкої атлетики.

Також міністр спорту пообіцяв, що за призові місця на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро українські спортсмени отримають грошову винагороду в розмірі 125 тис. доларів за «золото», 85 тис. доларів за «срібло» та 55 тис. доларів – за «бронзу».

Виконаних обіцянок у Жданова 16.

Голова Мінмолодьспорту провів обіцяну експертну раду з науково-методичного забезпечення діяльності національних збірних команд України з олімпійських видів спорту.

Також ММС закупило, як і обіцяв міністр, нове гімнастичне обладнання, яке планується встановити на базі в Конча-Заспі в рамках підготовки до Олімпіади в Ріо-де-Жанейро 2016 року.

Відомство також підписало контракти на поставку сучасного інвентарю для підготовки збірних команд України до Олімпіади в Ріо.

Рейтинг відповідальності Ігоря Жданова на сьогодні становить 73%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: