У «БПП» пояснили, чому Луценко не може обійняти посаду генпрокурора

Читать на русском
Дружина лідера фракції БПП зауважила, що її чоловік Юрій Луценко згідно із законом не може обійняти посаду генпрокурора.

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Ірина Луценко заявила, що її чоловік Юрій не може обійняти посаду очільника Генеральної прокуратури України.

Про це вона повідомила в прямому ефірі «5 каналу», передає «Слово і Діло».

«Нагадую, що на сьогоднішній день закон про генерального прокурора говорить: має бути юридична освіта й у людини має бути досвід роботи в прокуратурі», – зауважила Луценко.

За її словами, Юрій Луценко не має юридичної освіти, й саме тому чутки про те, що він може очолити Генпрокуратуру, є безпідставними.

Жебрівський або Луценко: порівняння кандидатів на посаду генпрокурораСлово і Діло продовжує порівнювати політиків на підставі аналізу даних ними обіцянок. Сьогоднішні герої – Луценко, Шокін і Жебрівський.

«Заявляю категорично, що другої освіти, юридичної, в Юрія Луценка немає. Виходячи з норм закону, він апріорі не може бути генеральним прокурором», – запевнила нардеп.

Водночас, на її переконання, посаду генпрокурора може обійняти голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Нагадаємо, 29 березня Верховна Рада задовольнила добровільну відставку Віктора Шокіна з посади генпрокурора.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: