Яресько розповіла, скільки заробила в 2015 році

Читать на русском
У власності Яресько є дві земельні ділянки та житловий будинок у спільному володінні. На банківських рахунках міністра фінансів лежить близько 57 тис. грн.

Глава Міністерства фінансів України Наталія Яресько оголосила інформацію про доходи, згідно з якою в 2015 році вона заробила 121,73 тис. грн.

Про це йдеться в декларації про доходи, опублікованій на сайті Міністерства, повідомляє «Слово і Діло».

У декларації вказується, що 72,965 тис. грн міністр фінансів отримала у вигляді заробітної плати, 24,857 тис. грн доходу надійшло у вигляді дивідендів і відсотків, ще 21,914 тис. грн – у вигляді аліментів.

Крім цього, глава Мінфіну заробила за кордоном 407,5 тис. грн ($18,3 тис.).

У власності Яресько є дві земельні ділянки та житловий будинок у спільному володінні.

На банківських рахунках міністра фінансів лежить близько 57 тис. грн.

Серед родичів глави Мінфіну вказані дві дочки, які заробили минулого року 894,7 тис. грн ($56,3 тис.). На банківських рахунках дочок Яресько зберігається 2,3 млн грн.

Наталія Яресько: smart-аналіз завдань на посаді міністра фінансівНаскільки відповідали завдання, які ставила перед собою міністр фінансів, реальним потребам галузі та наскільки ефективними вони були?

Нагадаємо, що Наталія Яресько провела зустріч із представником Мінфіну США Полом Леонтовичем, на якій обговорювалися шляхи впровадження контролю за публічними фінансами Е-data.

Раніше Наталія Яресько заявляла, що Москва та Київ можуть провести переговори щодо «боргу Януковича».

«Слово і Дело» зафіксувало 30 обіцянок міністра фінансів України, з яких 20 (67%) є виконаними, а 2 (7%) – не виконані. З повним переліком обіцянок політика можна ознайомитися за посиланням. Порівняти ефективність роботи Яресько з іншими членами Кабінету міністрів можна на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: